Sun2you InstallQ gecertificeerd Erkend InstallQ en Enphase Platinum installateur

Sun2you Duurzame energie

Airconditioning

Alles voor een comfortabel klimaat met duurzame techniek

Als ervaren installateur van aircosystemen hebben we al vele tevreden klanten geholpen aan een rendabel en comfortabel klimaat in huis. We kunnen voor bijna elke ruimt een klimaatoplossing bieden.

Zomers lekker koel, 's winters aangenaam warm

Het hele jaar door een comfortabel en gezond klimaat in huis.

Airconditioning LG Buiten unit
Airconditioning systemen geinstalleerd
0 +

WIJ LEVEREN UITSLUITEND A-MERKEN

Het kiezen voor een A-merk airco van Daikin, Mitsubishi, Haier of LG biedt u de zekerheid van betrouwbaarheid, kwaliteit, energie-efficiëntie, comfort en uitstekende service.

Deze merken zijn ontworpen met geavanceerde energiebesparende technologieën. Ze bieden een hoog rendement en zorgen voor energiezuinig koelen en verwarmen, wat resulteert in lagere energiekosten en een verminderde ecologische impact. A-merk airco’s bieden meer comfort en betere prestaties dan budget-airco’s. Ook bieden ze uitstekende service en garantievoorwoorden. 

Daikin Airconditioning
Mitsubishi electric airconditioning
LG Life's Good Airconditioning
Haier Airconditioning

Altijd een perfect binnenklimaat

Bespaar flink op uw energierekening met de aanschaf en installatie van zonnepanelen.

Airconditioning Full Black Zwart

Flink besparen

Heeft u overcapaciteit op uw zonnepanelen? Dan verwarmt of koelt u bijna gratis.

Slimme aansturing, jouw keuze

Kies zelf hoe u uw airco-systeem aanstuurt, via de app of gewoon via de afstandsbediening. Wij leveren ook airco-systemen die kunnen worden aangestuurd via spraakbediening.

Waarom split airconditioning? -

5 voordelen van het laten installeren van een airco

Het laten installeren van één of meerdere (split) airco-systemen kent steeds meer voordelen. Wij hebben de 5 belangrijkste redenen voor u op een rijtje gezet.

Een airco werkt energiezuinig door efficiënte koeltechnologieën zoals invertercompressoren. Deze passen hun snelheid aan om de gewenste temperatuur te handhaven. Moderne airconditioners gebruiken energiezuinige materialen en isolatie om warmteoverdracht te minimaliseren. Ze hebben ook functies zoals temperatuurregeling en timers om onnodig energieverbruik te vermijden. Speciale energiebesparende modi en verbeterde luchtstroomregeling dragen bij aan de efficiëntie van de airco.

Met de mogelijkheid om te koelen en te verwarmen, kunt u de temperatuur in uw huis of kantoor het hele jaar door precies aanpassen aan uw behoeften. Of het nu gaat om een warme zomerdag of een koude winteravond, onze airconditioners bieden u het gewenste comfort en gemak.

Onze airconditioners zijn uitgerust met hoogwaardige luchtfilters die schadelijke stoffen, allergenen en verontreinigende stoffen effectief kunnen opvangen en verwijderen. Dit zorgt voor een betere luchtkwaliteit en draagt bij aan uw welzijn en comfort.

De technologieën die worden gebruikt in airconditioners evolueren voortdurend, waardoor ze intelligenter en geavanceerder worden. Moderne airco’s maken gebruik van sensoren, connectiviteit en geautomatiseerde functies om de werking en efficiëntie te verbeteren. Ze kunnen bijvoorbeeld leren van gebruikersvoorkeuren, zelfdiagnose uitvoeren, en op basis van omgevingsfactoren automatisch de temperatuur en instellingen aanpassen. Dit draagt bij aan een betere gebruikerservaring, hogere energie-efficiëntie en meer gemak.

Airco’s zijn efficiënt in combinatie met zonnepanelen omdat ze gebruik kunnen maken van de schone en hernieuwbare energie die wordt opgewekt door de zonnepanelen. Hierdoor wordt de behoefte aan elektriciteit van het elektriciteitsnet verminderd, waardoor de energiekosten worden verlaagd en de ecologische voetafdruk wordt verminderd.

Wilt u voordelig koelen en verwarmen?

Geïnteresseerd in het laten installeren van één of meerdere airco-systemen? Vraag hier onder een gratis een vrijblijvende offerte aan!

Airconditioning Split