Sun2you InstallQ gecertificeerd Erkend InstallQ en Enphase Platinum installateur

Sun2you Duurzame energie

Laadpaal installatie

Onbezorgd opladen van de elektrische auto

Met de enorme toename van elektrische auto’s in Nederland bieden wij als ervaren installateur u laadpaalinstallaties aan die passen bij uw situatie. Zo bent u verzekerd van het op de juiste manier opladen van uw elektrische auto.

Nooit meer frustraties bij openbare oplaadpunten

Laat Sun2you uit Gieterveen uw nieuwe laadpaal installeren. Snel geleverd en veilig geïnstalleerd. Wel zo prettig.

InstallQ: Aantoonbaar beter
Laadpaal elektrische auto aan huis
Laadpalen geïnstalleerd
0 +

WIJ LEVEREN UITSLUITEND A-MERKEN

Sun2you biedt een breed scala aan laadoplossingen voor zowel MKB-bedrijven als particulieren. Een aantal populaire merken waar Sun2you mee werkt zijn Easee, Alfen, Fronius en Wallbox.

Bij Sun2you begrijpen we dat elk bedrijf en elke particulier unieke eisen heeft als het gaat om laadoplossingen. Daarom werken we samen met merken zoals Easee, Alfen, Fronius en Wallbox om een breed scala aan hoogwaardige en aanpasbare laadpalen aan te bieden. Ons deskundige team staat klaar om advies te geven en de juiste laadoplossing te vinden die past bij uw specifieke behoeften.

easee laadpalen elektrische auto
Fronius

Snel geïnstalleerd

Wij staan voor snelle goede service: Sun2you garandeert een installatie binnen 14 werkdagen na ondertekenen offerte.

Beste advies

Door onze jarenlange ervaring bieden wij u het beste advies voor uw situatie op een eerlijke manier.

Slim verbonden, zorgeloos opladen

Via de aangeboden mobiele applicaties die bij uw slimme laadpaal hoort zorgt u er voor dat u goedkoper oplaad met energiebeheer. Snel, veilig en gebruiksvriendelijk.

Laadpaal elektrische auto app

Waarom thuis opladen? -

5 voordelen van het laten installeren van slimme laadpaal

Het laten installeren van één of meerdere slimme laadpaal-systemen kent vele voordelen. Wij hebben de 5 belangrijkste redenen voor u op een rijtje gezet.

Ben je het zat om kostbare tijd te verspillen door te wachten bij een druk publiek laadstation? Bij Sun2you bieden we de perfecte oplossing! Met onze hoogwaardige laadpalen hoef je nooit meer in de rij te staan. Laad je elektrische voertuig gemakkelijk op bij je thuis of op kantoor, zonder gedoe en vertragingen.

Bij Sun2you zijn we gepassioneerd door duurzaamheid. Daarom bieden we je de mogelijkheid om gratis te laden via je eigen groene stroom. Met onze geavanceerde laadoplossingen kun je profiteren van zonne-energie of andere duurzame bronnen om je elektrische voertuig op te laden. Zo bespaar je niet alleen geld, maar draag je ook bij aan een schonere en groenere toekomst.

Stel je voor dat je je elektrische auto kunt gebruiken als een efficiënte energieopslag. Bij Sun2you bieden we slimme laadoplossingen waarmee je de energie van je auto kunt benutten en opslaan. Hierdoor kun je de opgeslagen energie later gebruiken, bijvoorbeeld tijdens piekuren of wanneer de energietarieven gunstiger zijn. Maximaliseer het gebruik van je voertuig en optimaliseer je energiebeheer.

Bij Sun2you geloven we in de kracht van slimme technologieën. Met onze laadoplossingen kun je naadloos integreren met je smart home-systeem. Beheer en monitor het laadproces van je elektrische voertuig eenvoudig via je smartphone of tablet. Stel aangepaste laadschema’s in, ontvang meldingen en profiteer van geavanceerde functies om het meeste uit je laadpaal te halen. Slim laden was nog nooit zo eenvoudig.

Wist je dat je zelfs geld kunt verdienen met je laadpaal? Sun2you biedt oplossingen waarmee je je laadpaal kunt delen met anderen en een extra inkomstenstroom kunt genereren. Door je laadpaal beschikbaar te stellen voor andere elektrische voertuiggebruikers, kun je een vergoeding ontvangen voor elke laadsessie. Laat je laadpaal voor je werken en verdien geld terwijl je anderen helpt bij het opladen van hun voertuigen.

Laat ons u voorzien van een slimme thuislader

Geïnteresseerd in het laten installeren van één of meerdere laadpaal-systemen? Of benieuwd welke laadpaal het best past in uw situatie?

Vraag hier onder een gratis een vrijblijvende offerte aan!