Sun2you InstallQ gecertificeerd Erkend InstallQ en Enphase Platinum installateur

Sun2you Duurzame energie

Thuisaccu installatie

Eigen zonne-energie opslaan voor later met een thuisbatterij

Als een ervaren installateur in thuisaccu’s hebben we al vele tevreden klanten geholpen aan een lagere energierekening en meer flexibiliteit in stroombeheer.

Minder afhankelijk. Lagere kosten. De thuisaccu.

Met een thuisaccu of thuisbatterij slaat u uw zelf opgewekte stroom op of koopt u in tijdens gunstige momenten.

InstallQ: Aantoonbaar beter
Fronius Thuisbattery thuisaccu
0 +
accusystemen geïnstalleerd

WIJ WERKEN UITSLUITEND MET A-MERKEN

Enphase en Fronius hebben een solide reputatie opgebouwd als producenten van hoogwaardige en betrouwbare energieopslagsystemen. Ze leveren producten die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en worden ondersteund door uitgebreide garanties.

Dit komt omdat beide merken flink hebben geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling van thuisaccu’s en daarom veilige accusystemen aanbieden met een lange levensduur.

Enphase
fronius byd
Fronius Byd thuisaccu

Meer onafhankelijkheid

Met zonnepanelen i.c.m. een thuisbatterij ben je minder afhankelijk van het reguliere net.

Zonnepanelen groene stroomopwekking

100% Veilige installatie

Sun2you uit Gieterveen is VCA en InstallQ gecertificeerd. Het laten installeren van een batterijsysteem is 100% veilig.

Volledig inzicht in wat er gebeurd

Opladen, ontladen, volg alles wat er gebeurd in de mobiele app die hoort bij uw systeem.

Enphase Enlighten Manager app

Waarom een thuisaccu? -

6 voordelen van het laten installeren van een thuisbatterij

Het laten installeren van één of meerdere accusystemen kent steeds meer voordelen. Wij hebben de 6 belangrijkste redenen voor u op een rijtje gezet.

Thuisaccu’s van Enphase en BYD worden als veilig beschouwd. Beide bedrijven hebben zich toegelegd op het ontwikkelen van hoogwaardige energieopslagsystemen die voldoen aan strenge veiligheidsnormen.

Beide merken bieden thuisaccu’s met lithium-ijzerfosfaat (LiFePO4) batterijtechnologie. LiFePO4 is bekend om zijn uitstekende thermische stabiliteit en veiligheidskenmerken. Het materiaal is minder gevoelig voor oververhitting en thermische runaway, waardoor het risico op brand of explosies aanzienlijk wordt verminderd. Deze eigenschappen maken LiFePO4-batterijen een veilige keuze voor residentiële energieopslag.

Thuisaccu’s leiden tot lagere energierekeningen omdat ze helpen om zelf opgewekte energie optimaal te benutten. Met een thuisaccu kunt u overtollige energie die overdag wordt geproduceerd, opslaan en gebruiken wanneer uw energieverbruik hoger is, zoals ‘s avonds of tijdens piekuren. Dit vermindert de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet en verlaagt de vraag naar energie van de energieleverancier, wat resulteert in lagere energiekosten.

Thuisaccu’s worden steeds goedkoper om verschillende redenen. De belangrijkste reden is de technologische vooruitgang waarbij de batterijtechnologie en productieprocessen beide efficiënter worden.

Wij leveren modulaire systemen met uitbreidbare capaciteit. Zo is uw systeem en investering wel efficiënt en flexibel.

Een thuisaccu kan dienen als noodstroomvoorziening omdat het elektriciteit kan leveren wanneer de reguliere stroomvoorziening uitvalt. Het slaat overtollige energie op die wordt geproduceerd door zonnepanelen of het elektriciteitsnet en kan deze energie vrijgeven om essentiële apparaten van stroom te voorzien tijdens een stroomstoring.

Thuisaccu’s hebben een steeds langere levensduur dankzij voortdurende technologische verbeteringen. Batterijfabrikanten investeren in geavanceerde materialen en ontwerpen die de duurzaamheid en betrouwbaarheid van accu’s verhogen. Dit resulteert in accu’s die beter bestand zijn tegen degradatie en langdurig gebruik, waardoor ze jarenlang efficiënt kunnen functioneren. Bovendien worden accu’s geleverd met geavanceerde beheersystemen die zorgen voor een optimaal energiebeheer, het laden en ontladen reguleren en bescherming bieden tegen overmatige hitte of overbelasting. Deze verbeteringen dragen bij aan de toenemende levensduur van thuisaccu’s en bieden gebruikers een betrouwbare en kosteneffectieve energieopslagoplossing voor de lange termijn.

Laat ons u voorzien van een thuisbatterij

Geïnteresseerd in het laten installeren van één of meerdere accusystemen? Of benieuwd of het een goede oplossing is voor u?

Vraag hier onder een gratis een vrijblijvende offerte aan!