Sun2you InstallQ gecertificeerd Erkend InstallQ en Enphase Platinum installateur

Sun2you Duurzame energie

Zonnepanelen installatie

Profiteer van de zon via een ervaren installateur

Als een ervaren installateur in zonnepanelen hebben we al vele tevreden klanten geholpen aan een lagere energierekening. We kunnen voor bijna elk dak een oplossing bieden.

Uw dak heeft zo'n 1500 zonuren per jaar.

Laat uw dak energie voor u opwekken. Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

InstallQ: Aantoonbaar beter
Zonnepanelen Klein dak
zonnesystemen geïnstalleerd
0 +

ZONNEPANELEN

Ontdek de voordelen van zonnepanelen installaties van Sun2you en maak een slimme keuze voor duurzame energieoplossingen.

Bij Sun2you begrijpen we dat onze klanten streven naar een groenere toekomst en kostenbesparingen op de lange termijn. Daarom bieden we hoogwaardige installaties die betrouwbaarheid, efficiëntie en milieuvriendelijkheid combineren. Met onze zonnepanelen kunnen klanten genieten van lagere energierekeningen, verminderde afhankelijkheid van het elektriciteitsnet en een verminderde CO2-uitstoot.

Daarnaast bieden we op maat gemaakte zonne-energieoplossingen die voldoen aan de unieke behoeften en budgetten van onze klanten. Kies voor Sun2you en maak een slimme investering in duurzame energie die zowel uw portemonnee als de planeet ten goede komen.

Sun2you levert en installeert merken als Enphase, Fronius, Goodwe, SAJ, Huawei en Growatt. 

Bereken uw voordeel


Zonnepanelen aan gevel

Flink besparen

Bespaar flink op uw energierekening met de aanschaf en installatie van zonnepanelen.

Géén BTW

Ook de overheid wil dat huiseigenaren hun huis verduurzamen. Daarom zijn de aanschaf én installatie in 2024 BTW-vrij.

100% veilig

Sun2you is erkend installQ-installateur. Daarom kunnen wij 100% veilige installaties aanbieden. Fijn voor u maar ook voor ons!

Maximale rendement

Omdat geen huis hetzelfde is kijken wij van te voren aandachtig naar uw situatie. Zo zorgen wij er voor dat u de juiste investering doet!

Waarom zonnepanelen laten installeren? -

5 Voordelen van opwekken zonne-energie

Het laten installeren van zonnepanelen kent enorm veel voordelen. Wij hebben de 5 belangrijkste redenen voor u op een rijtje gezet.

Zonnepanelen bieden een duurzame manier van elektriciteitsopwekking, omdat ze gebruikmaken van zonlicht, een hernieuwbare energiebron die onuitputtelijk is. Bij de productie van elektriciteit uit zonne-energie komt er geen CO2-uitstoot vrij, waardoor zonnepanelen een milieuvriendelijk alternatief zijn voor conventionele energiebronnen zoals steenkool of aardgas. Bovendien hebben zonnepanelen een lange levensduur en vereisen ze weinig onderhoud, waardoor ze een kosteneffectieve en betrouwbare bron van schone energie zijn.

Het installeren van zonnepanelen kan de waarde van een woning in Nederland verhogen om verschillende redenen. Ten eerste bieden zonnepanelen een aantrekkelijke eigenschap voor potentiële kopers, omdat ze kunnen profiteren van lagere energierekeningen en duurzame energieopwekking. Daarnaast kan het hebben van zonnepanelen leiden tot een hoger energielabel voor de woning, wat de verkoopbaarheid en waarde verder kan verhogen. Bovendien stimuleert de groeiende vraag naar duurzame woningen en de overgang naar een groenere economie de waardering van woningen met zonnepanelen.

Ontdek waarom het laten installeren van zonnepanelen bij Sun2you een 100% veilige keuze is! Bij Sun2you hechten we de hoogste prioriteit aan veiligheid. Onze ervaren en gecertificeerde installateurs zorgen voor een professionele en zorgvuldige installatie van uw zonnepanelen. We gebruiken alleen hoogwaardige en betrouwbare materialen om ervoor te zorgen dat uw systeem veilig en efficiënt werkt. Bovendien zijn al onze installaties in overeenstemming met de geldende veiligheidsvoorschriften en normen.

Installaties worden steeds slimmer: Zonnepaneleninstallaties worden steeds slimmer vanwege de opkomst van geavanceerde technologieën en systemen. Deze slimme functies stellen gebruikers in staat om hun zonne-energiesystemen beter te beheren en te optimaliseren bijvoorbeeld doormiddel van monitoring en controle. Ook kunnen installaties worden gekoppeld aan thuisaccu’s, slimme integraties met andere slimme apparaten en energie management systemen.

In 2024 betaalt u geen BTW over de aanschaf en installatie van zonnepaneleninstallaties. Ook zijn er per regio vaak subsidieregels lopende die de aanschaf nog aantrekkelijker maken.

Laat ons u helpen besparen op uw energierekening!

Geïnteresseerd in het laten installeren van zonnepanelen? Of benieuwd of uw woning geschikt is?

Vraag hier onder een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Veldopstelling Zonnepanelen