Over Sun2you

''We doen iets goed of we doen het niet''

Sun2you uit Gieterveen heeft al meer dan 10 jaar ervaring in duurzame energie en onderscheid zich door advies op maat en de kwaliteit en veiligheid van onze installaties.

InstallQ: Aantoonbaar beter
Jarno de Wit Gieterveen

Jarno de Wit

OVER SUN2YOU

Sun2you uit Gieterveen is al meer dan 10 jaar een begrip in de wereld van duurzame energie in Noord-Nederland. Onze missie is om duurzame energie en klimaattechniek voor iedereen toegankelijk te maken en hierbij de beste service te verlenen.

Sun2you is in 2013 in Zuidbroek opgericht als installatiebedrijf in duurzame energie door Henk Slomp. In 2021 heeft Jarno de Wit het bedrijf overgenomen en is het bedrijf verhuisd naar Gieterveen. Sindsdien is het aanbod uitgebreid om klanten uit Noord Nederland een totaaloplossing voor duurzame energie en klimaattechniek te kunnen bieden. Sun2you levert en installeert onder andere zonne-systemen, airco-systemen, warmtepomp-systemen, laadpalen en thuisaccu’s. Altijd met het beste advies en service.

Jarno heeft in 2020 de overstap gemaakt van de ICT naar duurzame energie, dit is een bewuste keuze geweest waar hij nog elke dag blij mee is. Hieronder zijn verhaal:
”Eigenlijk ben ik geen klassieke ICT-er maar een consultant met een technische achtergrond. Ik heb de MTS gedaan, gevolgd door de PTH (lerarenopleiding techniek) en een kopstudie technische bedrijfskunde. De passie voor duurzame energie is ontstaan toen ik voor onze boerderij op zoek ging naar de beste oplossing voor een aangenamer binnenklimaat en het verminderen van ons stroom- en gasverbruik. Vanuit die interesse heb ik me omgeschoold waarna ik InstallQ-gecertificeerd ben voor zonnestroomsystemen.”

Met de overname van Sun2you heb ik de kans gekregen om mijn passie, kennis en werkervaring als ondernemer in de praktijk te brengen.

Wij zijn erkend Enphase Platinum installateur

Zo weet u dat u echte vakmensen in huis haalt.

Enphase platinum Installer

Eerlijk advies

Omdat geen enkel advies hetzelfde is bespreken wij in een persoonlijk gesprek uw wensen en plannen voor de toekomst. Zo zorgen wij voor een oplossing die het best aansluit bij uw huidige en toekomstige situatie.

Kwaliteitsgarantie

Wij leveren altijd A-merken en werken alleen met gespecialiseerde installateurs. Daarom geven wij kwaliteitsgaranties af op geleverde producten en diensten.

100% veilig

Sun2you is erkend installQ-installateur. Daarom kunnen wij 100% veilige installaties aanbieden. Fijn voor u maar ook voor ons!

Begeleiding en service

Na het voltooien van een installatie stopt onze dienstverlening niet. U kunt ook na de installatie altijd bij ons terecht voor begeleiding en advies.

Geïnteresseerd in onze duurzame oplossingen?

Wilt u meer weten over één of meerdere van onze aangeboden diensten? Of bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is?
Vraag hieronder een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Dakbeveiliging installatie zonnepanelen