Sun2you InstallQ gecertificeerd Erkend InstallQ en Enphase Platinum installateur

Sun2you Duurzame energie

Celebesstraat Groningen

Project Vereniging Van Eigenaren

InstallQ: Aantoonbaar beter
Sun2you werkt volgens VCA normen

OVER SUN2YOU

Sun2You heeft meer dan 10 jaar ervaring in de zonnepanelen markt en houden ons dagelijks bezig met het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden. De producten die wij aanbieden zijn: zonnepanelen, airco’s, accu-opslag, warmtepompen en laadpalen.

Vol trots kunnen wij melden dat wij InstallQ-gecertificeerd zijn en dat wij als enige partij in Groningen en Drenthe door Enphase gecertificeerd zijn als Enphase Platinum Installer. Waarmee wij voorop lopen en daardoor altijd op de hoogte zijn van de allernieuwste ontwikkelingen.

UW GEDEELDE DAK AAN DE CELEBESSTRAAT

Aangezien uw dak meerdere eigenaren heeft en elke eigenaar recht heeft op een evenredig deel van het dakoppervlak maar ook recht heeft op een evenredig deel van de zonne-energie opbrengst moet er per dak een plan gemaakt worden.

Op deze pagina vindt u onze aanbevelingen voor uw gedeelde dak aan de Celebesstraat. Daarnaast vind u op deze pagina onze bijbehorende product aanbieding met transparante prijzen. U kunt uw aanvraag doen door het formulier in te vullen onderaan deze pagina.

Onze product aanbeveling voor u:

Longi Hi-MO 6 met 430Wp

LONGi Solar 430w hi-mo6 full-black

Klik hier om de volledige product omschrijving te downloaden van Longi Hi-MO 6.

Enphase IQ8MC micro-omvormers

Enphase Micro-omvormer IQ8MC MC4 EU

Klik hier om de volledige product omschrijving te downloaden van Enphase IQ8MC
Klik hier om de volledige product omschrijving te downloaden van Enphase IQ Gateway

De efficiëntste oplossing voor u

Kies op basis van uw verbruik per jaar het aantal te plaatsen zonnepanelen. 

0 - 1300K kWh 1300 - 1600 kWh 1600 - 2000 kWh 2000+
4 panelen
5 panelen
6 panelen
7 panelen

Kabeltraject en groepenkast

Kabeltraject
Indien u op de begane grond woont kunnen we de kabel vanaf de zonnepanelen door de kruipruimte (indien toegankelijk) naar de meterkast brengen, dit heeft een meerprijs van €225,-. Indien u ervoor kiest om de kabel in het zicht te houden dan geeft dit een meerprijs van €75,-. 

Groepenkast
Vervolgens moet bepaald worden of uw groepenkast nog voldoet aan de huidige norm. Indien dit niet het geval is zal deze aangepast/vervangen moeten worden. De kosten die dit met zich meebrengt staan genoemd in de tabel. De genoemde prijzen zijn op basis van materialen van het A merk Eaton en 1-fasig uitgevoerd. 

 

Kies uw aantal panelen en bereken uw prijs