Sun2you InstallQ gecertificeerd Erkend InstallQ en Enphase Platinum installateur

Sun2you Duurzame energie

Sun2you

Levert duurzame energie in Siddeburen

Uw installateur van zonnepanelen, airconditioning, thuisaccu’s, laadpalen, warmtepompen en Home Energy Management systemen.

InstallQ: Aantoonbaar beter
Sun2you werkt volgens VCA normen
Plat dak constructie zonnepanelen

SUN2YOU KOMT BIJ U IN SIDDEBUREN

Sun2you helpt met het verduurzamen van woningen en bedrijven in Siddeburen. Samen werken we aan een duurzame toekomst en helpen we je besparen op je energierekening. Sun2you heeft een breed aanbod in duurzame techniek en levert alleen topkwaliteit.

Sun2you bied vele verschillende mogelijkheden en combinaties aan voor het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand. Wij bieden u alleen merken waar we zelf écht achter staan, zo komt u nooit voor een verrassing te staan. 

Zonnepanelen installaties

Sun2you is een ervaren betrouwbaar installateur van zonnepanelen. Door de jaren heen hebben wij al meer dan 100 systemen aangeleverd, onder andere in Siddeburen en omstreken.

Dit is het juiste moment om te investeren in zonnepanelen in Siddeburen. Dit omdat Groningen per jaar meer dan 1500 zonuren kent. Daarnaast betaald u in 2023 géén BTW over de aanschaf en installatie van zonnepanelen.

Airconditioning installatie

Sun2you is sinds enkele jaren ook betrouwbaar installateur van airco-systemen. De laatste jaren hebben wij al meer dan 50 installaties gerealiseerd, onder andere in Siddeburen en omstreken.

Airconditioning Split

Met een split-aircosysteem verwarmt u in de winter (bij) en maakt u het lekker koel in de warme periodes. Sun2you levert u airco-systemen die bij uw wensen en situatie passen. 

Laadpalen installatie

Vanaf het moment dat er elektrische auto’s op de markt kwamen hebben wij geleerd vakkundig laadpalen te installeren. De laatste jaren hebben wij al meer dan 50 laadpaalinstallaties gerealiseerd, onder andere in Siddeburen en omstreken.

Laadpaal elektrische auto tesla

Een laadpaal aan huis voor uw elektrische auto zorgt voor meer laadflexibiliteit: u bent namelijk niet meer afhankelijk van de beschikbaarheid van publieke laadpalen. Daarnaast kunt u voordelig of zelfs gratis laden met zelf opgewekte stroom. Sun2you levert en installeert de beste laadpalen bij u in Siddeburen.

Thuisaccu installatie

Vanaf het moment dat er thuisaccu’s op de markt kwamen hebben wij geleerd deze vakkundig plaatsen. De laatste jaren hebben wij al meer dan 10 thuisbatterijen gerealiseerd, onder andere de omgeving van Siddeburen.

Thuisaccu Thuisbatterij Enphase

Met een thuisaccu of thuisbatterij slaat u uw zelf opgewekte groene stroom slim en 100% veilig op om te kunnen gebruiken op bijvoorbeeld minder zonnig moment. Ook kunt u de accu laden wanneer het tarief van uw variabele energiecontract laag is.

Warmtepomp installatie

Vanaf het moment dat er thuisaccu’s op de markt kwamen hebben wij geleerd deze vakkundig plaatsen. De laatste jaren hebben wij al meer dan 10 thuisbatterijen gerealiseerd, onder andere de omgeving van Siddeburen.

NIBE warmtepomp

Een warmtepomp verwarmd je huis op een duurzame manier. Bij hoge tempraturen kan een warmtepomp ook een paar graden koelen. Een warmtepomp is een goede combinatie met vloerverwarming. In de loop van 2023 hoopt Sun2you weer warmtepompen te kunnen installeren.

Home Energy Management systemen

Een goed Home Energy Management System (HEMS) wordt in de toekomst steeds belangrijker. Een HEMS is een softwareprogramma dat wordt gebruikt om energieverbruik te beheren en optimaliseren.

Een HEMS maakt gebruik van gegevens zoals verwachte weersomstandigheden om zo inzicht te krijgen in verwacht gebruik. De HEMS neemt maatregelen om zo gekoppelde apparaten het meest efficiënt te laten werken.